Prve skice redizajniranog modela ŠKODA KODIAQ

Prva skica dizajna prikazuje još upečatljiviji prednji deo redizajniranog ŠKODA KODIAQ: Pored redizajniranog poklopca motora, izgled karakteriše uspravnija, šestougaona ŠKODA maska s impresivnim dvostrukim letvicama. Farovi, koji su tanji nego kod prethodne verzije, kombinuju se sa svetlima za maglu smeštenim ispod kako bi stvorili novo lice s četiri oka. Još jedna upečatljiva nova karakteristika je redizajniran prednji branik, sa širim centralnim usisnikom vazduha uokvirenim elementima u obliku slova L s obe strane i umetkom od aluminijuma.

Druga skica prikazuje nove prednje farove. Jasno prikazuje dva LED modula postavljena jedan na drugi, stvarajući karakterističan svetlosni potpis. Treća skica pokazuje da oštro iscrtana zadnja svetla su sada stanjena. Odlikuju se kristalnom strukturom i čine ravniju verziju klasičnog ŠKODA dizajna u obliku slova C.

Dolazak modela KODIAQ 2016. godine označio je početak stvaranja ŠKODA SUV porodice i nomenklature modela koja koriste imena koja počinju slovom K, a završavaju sa Q. KODIAQ je dostupan sa sedam sedećih mesta na zahtev, a proizvedeno je preko 600.000 jedinica ovog SUV-a. U ponudi je na 60 tržišta širom sveta. Svetska premijera modernizovanog ŠKODA KODIAQ zakazana je za 13. april.

Pošalji zahtev

Saglasnost