ŠKODA SERVIS

REDOVNO ODRŽAVANJE I POPRAVKE

U našoj servisnoj mreži pružiće Vam usluge održavanja vozila u garantnom i vangarantnom roku ali i druge usluge koje će osigurati dug vek i odlične performanse Vašeg automobila.

Stalna briga o kupcu

Briga o našim kupcima ne prestaje kada prodamo automobil. ŠKODA ovlašćeni servisi će uvek brinuti o Vašem vozilu tako da ćete biti njime zadovoljni.

Montaža dodatne opreme

Nudimo Vam uslugu profesionalne montaže Originalne dodatne opreme ŠKODA kao što su krovni nosači, sigurnosne brave menjača, tempomata, auto alarma i vučnih kuka. Naši mehaničari će montirati opremu na najprecizniji način i prema instrukcijma proizvođača.

ŠKODA Pomoć na putu

Ukoliko budete imali probleme na putu sa Vašim ŠKODA vozilom, nebitno da li je razlog nezgoda ili tehnički kvar, uvek možete kontaktirati ŠKODA Pomoć na putu. Operator će Vam obezbediti pomoć ili pomoći da sami rešite problem.

+381 11 312 0763
0800/330-333

+381 11 312 0763
0800/330-333

Aplikacija MyŠKODA

MyŠKODA je mobilna aplikacija koja će Vam pomoći u svakodnevnim situacijama ne samo u vezi automobila. Tu ćete naći digitalnu verziju uputstva za upotrebu, veliki broj video uputstava a možete i povezati aplikaciju sa Vašim omiljenim serviserom i koristiti različite usluge.

Najnovije vesti

Nova ŠKODA FABIA: veća, bezbednija i efikasnija

Dvadeset dve godine nakon što je ŠKODA FABIA debitovala, češki proizvođač automobila predstavlja četvrtu generaciju svog popularnog malog automobila. Sada se zasniva na modularnoj platformi MQB-A0 Volkswagen Grupe i najprostraniji je automobil u svom segmentu, hvaleći se unapređenim karakteristikama udobnosti

PROČITAJTE VIŠE »

PREDSTAVLJEN UNAPREĐEN ŠKODA KODIAQ

Modernizacija modela KODIAQ: otprilike četiri godine nakon što je ŠKODA lansirala prvi model u svojoj SUV kampanji, proizvođač automobila je sada nadogradio globalno uspešni KODIAQ. Češki brend je dalje razvio emotivni dizajn modela KODIAQ, koji se takođe može naručiti kao

PROČITAJTE VIŠE »

Pošalji zahtev

Saglasnost