ŠKODA SERVIS

REDOVNO ODRŽAVANJE I POPRAVKE

U našoj servisnoj mreži pružiće Vam usluge održavanja vozila u garantnom i vangarantnom roku ali i druge usluge koje će osigurati dug vek i odlične performanse Vašeg automobila.

Stalna briga o kupcu

Briga o našim kupcima ne prestaje kada prodamo automobil. ŠKODA ovlašćeni servisi će uvek brinuti o Vašem vozilu tako da ćete biti njime zadovoljni.

Montaža dodatne opreme

Nudimo Vam uslugu profesionalne montaže Originalne dodatne opreme ŠKODA kao što su krovni nosači, sigurnosne brave menjača, tempomata, auto alarma i vučnih kuka. Naši mehaničari će montirati opremu na najprecizniji način i prema instrukcijma proizvođača.

ŠKODA Pomoć na putu

Ukoliko budete imali probleme na putu sa Vašim ŠKODA vozilom, nebitno da li je razlog nezgoda ili tehnički kvar, uvek možete kontaktirati ŠKODA Pomoć na putu. Operator će Vam obezbediti pomoć ili pomoći da sami rešite problem.

+381 11 312 0763
0800/330-333

+381 11 312 0763
0800/330-333

Aplikacija MyŠKODA

MyŠKODA je mobilna aplikacija koja će Vam pomoći u svakodnevnim situacijama ne samo u vezi automobila. Tu ćete naći digitalnu verziju uputstva za upotrebu, veliki broj video uputstava a možete i povezati aplikaciju sa Vašim omiljenim serviserom i koristiti različite usluge.

Najnovije vesti

Predstavljena Škoda FABIA

Lepa i dinamična Model je zasnovan na modularnoj platformi Volkswagen Grupe i najprostraniji je automobil u svom segmentu. Prelazeći granicu od četiri metra, nova FABIA je znatno duža od svog prethodnika. Prtljažnik – koji je već bio najveći u segmentu

PROČITAJTE VIŠE »

Pošalji zahtev

Saglasnost