ŠKODA CONNECTIVITY

FUNKCIJE ZA POVEZIVANJE

Živeti život u 21. veku znači biti uvek on line. Bilo da planirate putovanje na svom računaru ili zakazujete održavanje – uvek ste povezani sa svojom ŠKODOM.

SMARTLINK+

Sa sistemom SmartLink+ (ŠKODA Connectivity podržava MirrorLink®, Apple CarPlay i Android Auto) možete bezbedno da koristite telefon tokom vožnje. Videćete sve odobrene aplikacije koje podržavaju MirrorLink®, Apple CarPlay ili Android Auto. Ukoliko želite da slušate muziku sa telefona ili koristite navigaciju, sve možete da pratite i na centralnom displeju vozila na kojem se podaci preslikavaju. SmartLink+ sistem uključuje i SmartGate funkcije koje omogućavaju da se telefonom preko WiFi konekcije uključite u sisteme vozila i imate uvid u neke od podataka.

SMARTLINK+ FUNKCIJE

Apple Car Play - Najbolje iPhone iskustvo na točkovima
Apple CarPlay je pametniji, sigurniji način korišćenja iPhona u automobilu. CarPlay preuzima funkcije koje želite da koristite na Vašem telefonu iPhone i preslikava na displej vozila.
Android Auto - prave informacije za svako putovanje
Android Auto proširuje Android platformu u vozilo. Koristite poznate aplikacije i funkcije na ekranu Vašeg vozila. Vaše putovanje će biti lakše i bezbednije.
MirrorLink™ - Aplikacije se preslikavaju na ekran vozila
MirrorLink™ instaliran na odgovarajući infotainment sistem, omogućava da kompatibilni pametni telefoni mogu preslikavati sadržaj na ekran vozila. Ovo je nov način upotrebe, na primer navigacije ili slušanja muzika iz telefona.

Lista kompatibilnih uređaja

Pogledajte listu mobilnih uređaja (telefona, tableta i konzola za igru) koji su kompatibilni sa ugrađenim ŠKODA infotainment sistemima (Bluetooth handsfree, Bluetooth audiostreaming, MirrorLinkTM, itd.).

Pošalji zahtev

Saglasnost